Apple TV Fiyat Listesi 2012 / 2013

calisan hile

Apple Tv Fiyat Aralığı nedir ?
Karşılaştırmalı Apple Tv Fiyatları

90 usd ve 110 usd arası değişen bir fiyatlandırma söz konusu.
Apple Store $ 99
E-Bay $ 114

Apple Tv Neden Almalıyım ?

Iyi:
Apple TV akışı bulut saklanan alımları ile kiralama veya satın alma bazında HDTV için iTunes Store'da bulunan film ve TV gösterir, bütün sağlar. Netflix, MLB.TV, Hulu Plus ve diğer online medya hizmetleri, bir avuç, artı müzik, video ve fotoğraflar AirPlay kullanarak iOS cihazlardan akış olabilir mevcuttur. AirPlay Yansıtma daha yeni bir Mac'e Dağ Aslan varsa, ücretsiz Hulu gibi Apple TV, herhangi bir Web video akışı sağlar. Ve Apple TV'nin kullanıcı arayüzü en iyi sınıfının kalır.

Kötü: Eğer kendi diğer Apple cihazları yapmazsanız Apple TV daha az yararlı kutusudur. Roku Kullanıcı rakip kutuları daha ucuzdur ve Amazon Anında, HBO Go ve Pandora gibi daha akışı hizmetleri sunuyoruz. Ve Apple TV, HDMI olmayan TV'ler ile çalışmaz.

Alt satırda: iTunes içeriği ve Apple donanım yatırım yaptık edenler Apple TV vazgeçilmez bir salon arkadaşı olarak bulabilirsiniz, ve buna da Apple olmayan millet için mükemmel bir akış-video kutudur.

calisan hile
Google Plus'ta paylaş

About Unknown

Selam, candy crush saga hileleri bloguma hoşgeldiniz, ben hamdi. Eğer hileleri yapamazsanız lütfen mail adresimden bana ulaşın. hamdicelik97@gmail.com
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder