iPhone 5C ve iPhone 5S Fiyat Listesi

calisan hile

iPhone 5c fiyatlar
iPhone 5c

Artık mağaza ve çevrimiçi.

BIR BAKIŞTA

Iphone 5c 1000 - 1200 lira arası olacak. ve Özellikleri 5S den biraz daha düşük olacak.

Nasıl Satın Alınır

Apple 20 Eylül'de ABD, Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Porto Riko, Singapur ve Birleşik Krallık'ta iPhone 5c başlattı.
ABD'de, bazı perakendeciler indirimli fiyatlandırma iPhone 5c maliyeti 16 GB modeli için 99 $ ve 2 yıllık sözleşme ile 32 GB modeli için 199 $, teklif olmasına rağmen. Sigara sözleşme, kilidi cihazlar 549 $ / 649 $ için kullanılabilir. Diğer bireysel ülkeler için Fiyatlandırma Apple'ın olmalıdır online mağaza .
Mağaza içi satış ön-siparişleri de o gün gelen ile, Cuma, 20 Eylül başladı. Durumu 24 saat ve çeşitli modellerin katı stok olan şirketin perakende mağazaları içinde Apple'ın Amerikan online mağazadan sevkiyat için mevcut tüm modelleri ile, lansmanından bu yana sağlam kalmıştır. Müşteriler de olabilirmağaza seçin perakende mağazaları her biri için Apple'ın sitesi listesi modeli durumu ile, bir online sipariş verirken alma. Apple olduğu bildirilmiştir ölçekleme geri üretim stokları yüksek kaldı gibi iPhone 5c.
Pazartesi, 23 Eylül tarihinde, Apple rekor piyasaya hafta sonu satış duyurdu dokuz milyon adet iPhone 5s ve iPhone 5c için kombine. Şirket üzerinde cihazın getirerek durumu genişleyen olacak 50 yeni ülke 25 Ekim ile 1 Kasım.

UYGUNLUK YÜKSELTME

Bireysel taşıyıcı yükseltme uygunluğu konusunda farklı kurallar var. ABD'de, müşteriler genellikle en iyi "sübvanse" fiyat almak için 2 yıllık sözleşme imzalamak. Apple sunuyor online araçsize gerçekten sizin taşıyıcı ile iPhone yükseltmek için uygun olup olmadığını belirlemek için.
Hat 5th Avenue Apple Store

Yorumlar

IPhone 5c Gözden birimleri Cuma günü başlatmak için ön inceleme için özel medya gönderildi.
Engadget oldu etkilendim iPhone 5c kendi yorumda yeni tasarım: "Biz yalan gitmiyoruz iPhone 5 c olduğu muhteşem - biz bile 4 ve 4s Bu anında bu yana en güzel iPhone olduğunu iddia ediyorum.. iPhone 5 ve 5s göre vakur görünmesini sağlar Tabii, biz plastik üzerinde alüminyum ve cam gibi malzemeler tercih ve biz iPhone 5 ve 5 sn binaya gider ince bir işçilik takdir, ama yine de, bunu yardımcı olamaz. - 5c sadece çığlıklar, "OMG, renk!" Bu iPhone serisine taze bir soluk getiren ve duygusal düzeyde tüketicilere hitap edecek beynimizin bazı sürüngen parçası tetikler. Bu nedenle, biz 5c gidiyor tahmin bu tatil sezonunda çılgınca popüler olmak. "
Diğer değerlendirmeleri arasında duyguları aynı olmuştur. Plastik olmasına rağmen, iPhone 5c inanılmaz sağlam hissediyor ve kaliteli hissediyorum korur. Aksi takdirde, iPhone 5c performans ve pil ömrü iPhone 5 ile karşılaştırılabilir.

DAHA FAZLA YORUM

iPhone 5c vs iPhone 5 saniye (ya da 4S)

Tanıtımı ile iPhone 5c ve iPhone 5s , Apple iPhone 5 üretilmiyor ve giriş seviyesi model olarak iPhone 4S korumuştur - sözleşme ile ücretsiz - iPhone. Apple bir tutar karşılaştırma tablosu modelleri arasındaki farkları gösteren.
karşılaştırmak
Bir karar verirken, çok bu bir sen tüketici, ve ne kadar önemli iPhone günlük görevleri için gün içinde sizin için ne kadar fiyat duyarlı bağlıdır. Bize çok rahat ve çok fiyat duyarlı müşteri daha kimseye 4S iPhone tavsiye için bu aşamada, bu zordur. 4S daha küçük 3.5 "ekran ve daha yavaş bir işlemciye sahip - bu daha önce 2 yıllık eski teknoloji, ve sözleşme biterse 4 yıllık eski teknoloji olacak.
IPhone 5c geçen yılki teknolojisine dayalı, ancak bu yeni yenileme ile, bu teknoloji çok daha güncel kalır.IPhone 5c de iPhone 5s aynı 4 "ekranı bulunuyor ve yakın gelecekte tüm yazılım desteklemelidir. IPhone 5s özellikleri size sesleniyorum yoksa 99 $ başlangıç ​​noktası bu makul bir seçim yapar.
IPhone 5s en çarpıcı özellikleri parmak izi tarayıcı, daha hızlı ve kamera gelişmedir. Ciddi akıllı telefon kullanıcıları için, bu zorlayıcı özellikleri olabilir - ancak karşılık gelen iPhone 5c modeli üzerinde 100 $ prim için.
calisan hile
Google Plus'ta paylaş

About Unknown

Selam, candy crush saga hileleri bloguma hoşgeldiniz, ben hamdi. Eğer hileleri yapamazsanız lütfen mail adresimden bana ulaşın. hamdicelik97@gmail.com
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder