iPhone Se En Ucuz Fiyat Listesi Ne Kadar ve Kaç Para?

calisan hile Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere çok yakın zamanda çıkacak olan Aplee'in yeni telefonu iPhone SE gerçekten göz kamaştırıyor. Böyle bir güzellik dünya üzerinde en son 6S ve 6S plusta görmüştük. Telefon gayet başarılı gözükse de bir android telefonun tabiiki yerini tutmaz ama iphone kamera ve video işine gelince çok iyi. Bildiğiniz üzere iphone snapchat gibi uygulamalarda çok iyi fakat diğer android telefonlar iş video çekme işine gelince çok kasıyorlar bir de övünmezler mi yok 99 megapiksel şöyle böyle.

Neyse konumuza dönecek olursak

iPhone SE Türkiye Fiyatı Kaç Para Olacak?

Vatan bilgisayarda telefon 2000 liraya satılıyor, şuan ön siparişte

Apple, uzun bir süredir gündemi meşgul eden iPhone SE söylentilerine 21 Mart akşamı düzenlediği etkinlikte son noktayı koydu. iPhone SE modeli ile karşımıza çıkan Apple, 4 inç boyutunda iPhone bekleyenlerin isteklerine kulak verdiğini kanıtladı. Peki, merakla beklenen iPhone SE özellikleri neler? iPhone SE fiyatı ne kadar olacak? Bu haberimizde iPhone SE hakkında tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

Bu da shiftdelete'den alınma bir yazı.




Telefonun özellikleri gerçekten saymakla bitmiyor

iPhone SE özellikleri iPhone SE; 4 inç ekran, Apple A9 işlemci, 2 GB RAM, NFC çipi, Live Photos ve 4K video kayıt destekli 12 Megapiksel arka kamera, 1.2 megapiksel ön kamera, 1.642 mAh kapasiteli batarya ve 16 ve 64 GB depolama seçenekleri ile geliyor. iPhone SE'nin ön kamerasında ise retina flaş yer alıyor. iPhone SE'de yer alan Siri, aynı iPhone 6s'te olduğu gibi sürekli açık olacak.

En ucuza bulabileceğiniz rakam 

iPhone SE 16GB
1750 en ucuzu
2100 en pahalısı

iPhone SE 64GB
1950 en ucuzu
2600 en pahalısı


Daha fazla vermeyin bunlar 16GB bu arada eğer iphone almayacaksanız sony xperia z4 öneririz. Gerçekten çok felaket telefon hız desen onda sollar geçer iphone'u.
calisan hile
Google Plus'ta paylaş

About Unknown

Selam, candy crush saga hileleri bloguma hoşgeldiniz, ben hamdi. Eğer hileleri yapamazsanız lütfen mail adresimden bana ulaşın. hamdicelik97@gmail.com
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder