Google Nexus 7 Fiyatı, En ucuz, İnceleme, Kaç para 2013

calisan hile Google Nexus 7 fiyatları, Google Nexus 7 inceleme, Google Nexus 7 kaç para, Google Nexus 7 yurtdışı, Google Nexus 7 kaçak, Google Nexus 7 yasal, Google Nexus 7 haberi, Google Nexus 7 karşılaştırması, Google Nexus 7 nedir, Google Nexus 7 nasıl, Google Nexus 7 en ucuz, Google Nexus 7 cimri, Google Nexus 7 bedava, Google Nexus 7  beleş, Google Nexus 7 son satış fiyatı ne


İyi: Nexus 7 düşük bir başlangıç ​​fiyatı keskin bir ekran, rahat bir tasarım ve harika pil ömrü sunuyor. Android 4.2 bazı hoş ve kullanışlı özellikler ekler.
Kötü: Android hala yeni oyunlar kare konular var daha tablet optimize edilmiş uygulamalar, ihtiyaç, ve HSPA + hızları özellikle yere bağımlı görünüyor.
Orta: mükemmel tasarımı, kullanışlı yazılım özellikleri ve düşük başlangıç ​​fiyatı ile, Nexus 7 Android işletim sistemi sunduğu en iyi deneyimi için en ucuz yoldur.O olsa, bu kadar. Hayır bellek genişletme, herhangi bir HDMI çıkışı ve hiçbir arka kamera. Onların dışlama olasılıkla bir maliyet tasarrufu tedbir olduğunu, ancak bu basitleştirilmiş tasarımı da çok daha cana tablet Bilmeyenler için tablet yapmak için hizmet vermektedir.

Android 4.0, ikinci
Eğer Nexus 7 Wi-Fi versiyonu Android 4.1 gördüm, görsel sürüm 4.2 beklemek ne iyi bir fikir olacak. Aynı kontrollü, odaklanmış hissediyorum vardır ve tipik bir Android tablet arayüzü daha uninitiated az korkutucu. Aynı zamanda kendi özgün uygulaması daha az kısıtlanmış hissediyor.

Ana ekranın alt kısmında artık tanıdık tepsi Oynat, Müzik, Kitap, YouTube ve Dergiler gibi Google hizmetleri uygulamaları ile dolu varsayılan gereğidir. Bir klasör konut Chrome gibi Google Maps, Google Plus, Gmail ve diğer hizmetleri de var. Doğrudan tepsinin ortasına uygulamalar butonu.Ev düğmesini ve uygulamalar düğmesine genelinde kadar okutarak sen, Şimdi Google'ın akıllı kişiselleştirilmiş helper Google'a alır.



calisan hile
Google Plus'ta paylaş

About Unknown

Selam, candy crush saga hileleri bloguma hoşgeldiniz, ben hamdi. Eğer hileleri yapamazsanız lütfen mail adresimden bana ulaşın. hamdicelik97@gmail.com
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder